Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou atac devastator pentru Liviu Dragnea: `Conduce PSD spre dezastru`

B1 B1,
Un nou atac devastator pentru Liviu Dragnea: `Conduce PSD spre dezastru`

Fostul ministru al transporturilor, Ioan Rus, cunoscut si ca liderul asa-zisului Grup de la Cluj, lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, avertizand ca sub conducerea sa, PSD se indreapta catre un. continuă pe B1

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 30 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

UPDATE: Numarul liderilor de filiale care cer demisia lui Liviu Dagnea ar fi ajuns la 30. Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la.

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 20 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, potrivit unor surse citate de.

Veste teribila pentru Liviu Dragnea: iCCJ a terminat redactarea motivarii sentintei din dosarul angajarilor fictive. Poate incepe judecarea apelului

Liviu Dragnea este cu un pas mai aproape de primirea sentintei finale in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat.

Dezastru total pentru Liviu Dragnea! Cu ce il asteapta baronii in CEX! Bomba lansata de Firea

Ce a manat-o cu adevarat in lupta pe Gabriela Firea, care pana nu demult era unul dintre cei mai fideli sustinatori ai lui Liviu Dragnea? Ei bine, potrivit unor surse din apropierea acesteia,in spatele.

PSD Prahova, sustinere pentru Liviu Dragnea

Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din Romania, este supus, din nou, unui asalat din partea gruparilor politice adversare si nu numai, miza fiind aceea de a indeparta de la guvernare singura colalitie al.

Planurile lui Liviu Dragnea de a ramane la sefia PSD

Intalniri de gradul zero la sediul PSD, pe fondul zvonurilor despre o presupusa scrisoare prin care unii sefi de roganizatii i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea. Liderul PSD i-a invitat la discutii pe.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea convocarea de urgenta a Comitetului Executiv

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace urgent o sedinta a Comitetului Executiv al partidului pentru a fi transate cat mai rapid tensiunile din interiorul formatiunii. Anuntul a fost f.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea convocarea de urgenta a Comitetului Executiv(VIDEO)

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace urgent o sedinta a Comitetului Executiv al partidului pentru a fi transate cat mai rapid tensiunile din interiorul formatiunii. Anuntul a fost f.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace CEx-ul in cel mai scurt timp

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a declarat sambata ca liderii social-democrati din Transilvania i-au cerut lui Liviu Dragnea convocarea cat mai rapida a unui Comitet Executiv pentru a pune capat tensiunilor din partid. Potrivit acestuia, seful PSD le-a raspuns solicitarii, insa ar fi o chestiune de zile pana ce decizia finala va fi comunicata publicului.

Seful PSD Bihor: Liviu Dragnea vrea sa convoace CEx de urgenta

Liderul PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat, vineri, ca Liviu Dragnea doreste convocarea de urgenta a CEx-ului pentru a pune capat tensiunilor din partid. Potrivit lui Mang, reuniunea va avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie, decizia fiind comunicata joi, la o sedinta care a avut loc la sediul PSD din Kiseleff.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )